Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

på Enebygatan 8A, Norrköping

Spa


Ordet SPA kommer från latinets ”salus per aqua” som betyder hälsa genom vatten. Det finns även en kurort i Belgien som romarna döpte till SPA på grund av dess hälsosamma thermal bad från varma källor där många badade och blev botade från sina sjukdomar.


Spa-Behandlingar


Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage som gör att huden mår bättre efter lång dag och torr luft. Vi använder sig av olika aromatiska oljor och vår Spa har blandat in massageskönthet både på ansikte och kropp. Spa är ett rengörning och avslapnad massage använder av skrubb för att djuprengörning, en stimulerande och sjukgörende peeling baserad samt extrakt och naturlig doft ifrån Medelhavs.


Spa-Ansikte och Kropp

Med våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor, gammal som ung som utförs av spa- terapeuter. Rengöring, hudanalys, peeling med salt-spa ifrån Medelhavs.

Ansiktsbehandling - Klassisk


Rengöring, hudanalys, peeling med extrakt och naturlig doft, porrengöring, massage och avslutande dagkräm.

30 min - 249 kr


Ansiktsbehandling + mask och ögonkräm ingår. 60 min - 449 kr

Ansiktsbehandling – Lyxpaket

För dig som önskar det allra bästa för din hud.


Rengöring, hudanalys, refeshing toner, peeling som innehåller jungfrusalt, porrengöring, plock av bryn, ansikts- och skalpmassage, specialmask som ger huden renhet, mjukhet och lyster. Massage runt ögonen och ögonenskräm. Behandlingen avslutas med dagkräm som skyddande, djupverkande. Zonase ger enmymatisk skonsam behandling som stimulerar cellförnyelsen samt skalmassage och axlamassage.

80 min - 899 kr


Spa-Kropp-Klassik

Rengörning med havssalt ifrån Medelhavs och skrubbar gören tar bort den gamla hud med mycket mjuk och avstresande. Avslutas med Masserar av boday butter eller kräm.

50 min - 459 kr.

80 min - 600 kr ingår skalpmassage och axlar massage


Spa-Kropp-Lyxpeket


För dig som vill ha helt avslanad och ren kropp.

Rengörning med havssalt ifrån Medelhavs och skrubbar gören tar bort den gamla hud med mycket mjuk och avstresande, behandling innehåller något för hela kroppen. Kroppsscrub och en lättare ryggmassage följt av ansiktspeeling, kropps mask samt skalpmassage. Behandlingen avslutas med masserar av boday butter och fruktighets kräm motverkar torr och naring hud, och ger en känsla av naturlig smidighet.


80 min - 799 kr


Spa effekter

Det forskas mycket kring effekter av spa beröring.Dessa är bara några av de effekter man kan få av Spa:

• lugnare humör

• minskade sömnproblem

• minskad stress

• bättre blodcirkulation

• dämpad aggressivitet