Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

på Enebygatan 8A, Norrköping

Boka tid

Vad ska du välja när du kommer till mig?

Vår lokal ligger på Kropp & fot hälsoklinik på Enebygatan 8A, Norrköping !

Massage

Svensk Klassisk massage boka tid här

45 min 390 kr.

65 min 500 kr.

90 min 800 kr.

120 min 1100 kr

Medicinsk Thaimassage boka tid här

45 min 390 kr.

65 min 500 kr.

90 min 800 kr.

120 min 1100 kr.

Fot och underbensmassage boka tid här

45 min 390 kr.

65 min 500 kr.

Hot Stone massage boka tid här

55 min 550 kr.

90 min 850 kr.

Presentkort finns att köpa

Avbokning av tid ska ske senast 24 timmar innan avtalad tid.

Ej avbokad tid debiteras med fullt pris för bokad behandling !  

Svensk Klassisk massage,

Den klassiska massagen kombineras ofta med specifik behandling av triggerpunkter (t.ex. tryck, massage, töjning) och stretchövningar. Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder.

Massagen mjukar upp och göra musklerna mer elastiska genom exempelvis knådning och strykning. Huvudsyftet är att få musklerna mer avslappnade. Det bidrar även till ökad blod- och lymfcirkulation samt har en lugnande effekt på nervsystemet.

edicinsk Thaimassage ,

Medicinsk Thaimassage tekniken härstammar från indisk, kinesisk och sydostasiatisk kultur och medicintradition. Jag anpassar behandlingen efter dina behov. Vanliga besvär som jag oftast kan lindra är :

Tennisarmbåge, golfarmbåge ,smärta, trötthet, stelhet och spänningar i nacke, axlar, skuldror, bröstrygg Stickningar/domningar i arm, fingrar molande eller huggande smärta, trötthet i ländrygg Smärta, trötthet, stelhet i höfter, ben. Ryggskott ,Nackspärr ,Huvudvärk/Spänningshuvudvärk Ljumskbesvär Knä-, fot- och fotledsbesvär Frozen Shoulder (stelhet, smärta och rörelsebegränsning i axel- och skulderpartiet)


Hot stone massage ,

I Hot Stone Massagen ingår vanlig svensk klassisk massage. Massagen med de upphettade lavastenarna hjälper till att komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra. Stenarna ligger i varmt vatten som gör att massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Det är en otroligt avslappnande djup massage! Kom och prova!

Fot och underbensmassage


Fotmassagen innefattar en mjuk stimulation av akupressurpunkter i fötterna och underben. På dessa punkter i fötterna stimuleras harmoni och balans i kroppen. Skön och avslappnande massage med olja. Stimulerar blodcirkulationen i underben och fot. (Tänk på att ha byxor som går att dra upp till knät)

  • Varför ska du ha massage?
  • Om du har ont i kroppen.
  • Du är öm eller stel.
  • Du vill slappna av.
  • Du önskar skämma bort dig.
  • Du vill mjuka upp dina muskler.
  • Du vill öka blodcirkulationen.
  • Du vill motverka stress.
  • Du vill öka ditt välbefinnande.

När ska du inte gå till massage!?

  • Du har infektion i kroppen.